Nog een week voor vertrek.
27 februari 2026 - Stolwijk, Nederland
Ja we gaan weer op reis. Ditmaal naar antartica. Beter gezegd naar het Antarctisch Schiereiland. Eerst 21 uur vliegen, van amsterdan via Madrid naar Buenos Aires. Dan verde naar de zuidelijkse stad ter wereldss Ushuaia. Dat ligt op Vuurland aan de Beagle straat. Daar gaat het beginnen. Dus hou de berichtje maar in de gaten. Zodra we zee op gaan zal de commuynictie lastig zijn, maar ik doe mijn best.
Hier een kaartje met de geplande route .
Lyanne:27 februari 2026Alvast een hele goede reis gewenst. Ik lees weer graag jullie verhalen. Hg, Lyanne
Sylvia Van t oever:27 februari 2026Wouw wat een reis. Veel plezier
Cees Vos:27 februari 2026Mooie trip! Ben benieuwd naar de verhalen en de beelden!
Koos Rozendaal:28 februari 2026Deze reis gaat vast hele mooie foto's opleveren. Ik ben heel benieuwd
Albert Cool:28 februari 2026Dat wordt een hele onderneming. Ben benieuwd hoe jullie reizen. Jullie gaan vast niet met de Canadese kano. Goede reis al vast !
Gerald van der Stelt:28 februari 2026Fantastisch Abe, dat zal indrukwekkend zijn. Ik ben benieuwd naar jouw unieke beelden. Enjoy.
Sjaak Mes:28 februari 2026We gaan het met belangstelling volgen, mensen! Deze week nog een goede voorbereiding toegewenst.
Yvon:28 februari 2026Fantastische trip Abe. Benieuwd naar je reiservaring! Alvast een goede reis.
Jacklyn Koot:28 februari 2026Een hele mooie en goede reis gewenst
Dick en Hanneke:28 februari 2026Een schitterende reis gewenst met veel bijzonderheden, geniet ervan.
Magda:28 februari 2026Wat gaaf zeg, hele fijne reis en lekker genieten